Снимки trafficnews.bgВсички паркоместа пред кафе в Тракия са заети от селяни

...
Снимки trafficnews.bgВсички паркоместа пред кафе в Тракия са заети от селяни
Коментари Харесай

Милионерско синче паркира редовно на инвалидно място, другите били заети от „селяни”

Снимки trafficnews.bg

Всички паркоместа пред кафе в Тракия са заети от „ селяни ” – точно това е повода наследникът на транспортната компания „ Родопи – Авто “ - Алехандро, постоянно да стопира на инвалидно място. И това въобще не е опрощение, защото при него разкайване няма. Точно противоположното, известният пловдивчанин се гордее с постъпката си и изцяло я оправдава пред себе си. И паркира по този начин всекидневно, без значение дали пред кафене или в търговски център. Според него и в двата случая обектите са частни и той не предстои на глоба. Нито съгласно правилника за придвижване, нито морална, написа trafficnews.bg.



Преди време  TrafficNews.bg  съобщи за двама водачи, решили да спрат на инвалидно място, без да имат потребност. Единият от тях се оказа Алехандро. 

„ Като няма свободно място, на средата на пътя ли да спирам? Паркингът на кафето е цялостен, а вътре е празно... селяните стопират пред заведението, с цел да си правят работата. Паркингът е за клиенти! Като няма място, дори ще спирам пред входа, в случай че има вид ще влезна вътре непосредствено ”, декларира Алехандро без капка разкаяние.

Работещи в региона на въпросното кафе разясняват, че богаташкият наследник постоянно стопира на инвалидно място.

„ Бях очевидец по какъв начин стара жена неработоспособен го попита „ Господине, за какво спирате по този начин, не сте неработоспособен ”, а той й отговори, че паркира където си изиска, и потегли с гневна скорост. Много е тъпо да се мислиш за освен това от останалите ”, разяснява пловдивчанин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР